MADE IN MECHELEN – Voor het tweede jaar op rij hoort Caeleste bij de 50 genomineerden voor de Fast 50 Award van Deloitte. Vorig jaar won het Mechelse bedrijf nog als sterkst groeiend bedrijf uit de hardwaresector. Op 14 november worden de winnaars van 2017 bekendgemaakt.

De Deloitte Technology Fast 50 competitie is een jaarlijkse selectie van de 50 snelst groeiende en meest innovatieve technologiebedrijven met hoofdzetel in België. De Fast 50 Award wordt uitgereikt aan het snelst groeiende technologiebedrijf, waarbij de groei van het omzetpercentage van de voorbije vier jaren de doorslag geeft.

“Voor het tweede jaar op rij maken we nu deel uit van de Deloitte Technology Fast 50 Ranking. Dat is werkelijk een erkenning, maar ook een bevestiging van onze gestage en gezonde groei”, zegt Geert De Peuter, ceo van Caeleste. “Het bevestigt de wereldwijde erkenning van onze onafgebroken focus. Die ligt op het combineren van voortreffelijke technologische innovatie met klantgerichte uitmuntendheid in het uitvoeren van onze projecten.”

Sterke expertise

Caeleste specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van CMOS beeldsensoren. Het technologiebedrijf behandelt de meest geavanceerde projecten in ruimte-, wetenschappelijke, medische, levenswetenschappelijke en industriële toepassingen. Sinds de start in 2006 heeft het Mechelse technologiebedrijf een stevige klantenportefeuille opgebouwd.

Bron: Made in Mechelen – Bart De Bruyn

Caeleste opnieuw bij 50 snelst groeiende techbedrijven

Check our open vacancies!

X